kamera tył/przód - ale z rejestracją

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • vis35
    Classic
    • 2008
    • 27
    • Octavia I (1U2)
    • AUM 1.8 20VT 150 KM

Witam
    Znalazłem taki zestaw na Allegro: http://allegro.pl/item1157748598_vw_...ii_rns510.html
    Chciałbym coś takiego założyć do IIFL z radiem Bolero. Dowiedziałem się że nie ma problemów technicznych. Na alegro coś takiego trudno spotkać, ten konkretny moduł sprzedaje gość co ma tylko cztery sprzedane rzeczy na allegro. Wysyłanie w ciemno takiej kasy mi się nie uśmiecha. Więc będąc w ASO zapytałem ile taki modół kosztuje u nich.
    I tak GSM III Premium sa dwa modele jeden produkowany do maja 2010 kosztuje 2150 i nie jest już dostępny a drugi produkowany od czerwca ma inny numer natomiast poza numerem nie wiadomo co się zmieniło, a oczywicie zmieniła się cena kosztuje ok 4500.
    Jak na mój gust to nawet jak na ASO Skody cena paraoiczna.
    Jakby ktoś z kolegów miał namiary na taki modół w rozsądnej cenie to ja bym bardzo poprosił.
    Pozdrawiam Are
  • abyss
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2007
    • 245

Ostatnio przeczytałem o problemach kogoś, kto nie może dojść swojego od ubezpieczalni.
    Spotkał się ktoś może z systemem video - z podglądem i automatyczną rejestracją powiedzmy "5 minut w kółko", np. na karcie pamięci - do celów ubezpieczeniowych. Normalnie oczywiście do tego podgląd do tyłu przy cofaniu
    ...

Komentarz

• soszek81
      L&K
      • 2010
      • 1245

tak na szybko znalazłem:

Oferujemy profesjonalne pluskwy, wykrywacze do podsłuchów, akcesoria detektywistyczne, kamery bezprzewodowe, profesjonalne wykrywanie podsłuchów i kamer, podsłuchy

Cena: 699zł/sztuka - Lusterko samochodowe z rejestratorem wideo model DVR-RS 001 Urządzenie elektroniczne o bardzo szerokim zastosowaniu dzięki wbudowanemu rejstratorowi z obrotową kamerą

Podane "patrzą" tylko do przodu. Przy odrobinie samozaparcia na pewno da się znaleźć takie z podłączeniem do kamery z tyłu.

PS - popadając w paranoję należy zainstalować kamery rejestrujące obraz z boków auta - przecież ktoś może wjechać nam w bok.
      Była O1 kombi ALH++ 150/340
      Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200

Komentarz

• Jac_ek
        RS
        • 2009
        • 1733

może coś takiego?

Find an unbeatable range of Dash Cams including cases and covers, screen protectors, chargers, cables and much more, handpicked by industry experts at the UK’s leading accessories retailer. Everything for your Dash Cams

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HcNDqvmz7fA[/youtube]
        - O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD

Komentarz

Pracuję...